Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ediker

Domain nevek több betűből..

Az internet infrastruktúráját felügyelő ICANN vezetői  október végén, ötnapos szöuli ülésük zárónapján szavaztak a nem latin ábécét használó nemzeti végződések bevezetéséről. A szervezet szerint rendkívüli jelentőségű döntésről van szó: A javaslatot megszavazták, így először lesz lehetősége az internetezőknek arra, hogy a doménneveket  teljes hosszukban saját anyanyelvük betűivel gépelhessék be a böngészők címsorába. „Ez a felhasználók számára az utóbbi évek egyik legjelentősebb internetes fejleménye” – állította Rod Beckstrom, az ICANN vezetője.

Bővebben...
 
Regisztráció keresőkbe

 A felhasználók nagy része azt hiszi tévesen, hogy a weblapok látogatottság növelése szempontjából a weblap keresőbe regisztrálása nagy jelentőséggel bír és ezért fizet is az adott szolgáltatónak.

Kérje az Ediker webszolgáltató szakemberei segítségét, hogy a leggyorsabban megtalálják az Ön weboldalát.

Bővebben...
 
Új szabályzás a SPAM levelekkel kapcsolatban
2008. szeptember 02. kedd, 08:08

2008.szeptember elsejétől hatályos az a jogszabály, amelyik több ponton megváltoztatja az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló - hétköznapokon csak e-kernek nevezett - törvényt.

Az egyik legfontosabb változás, hogy a jövőben csak a magánszemélyeket védi a hatóság, a vállalkozások címeire szabadon küldhetők reklámok.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 80 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650100