Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ingyenes navigációs http://www.achaten-suisse.com/ szoftver

2009. Október végén a navigációs készülékeket és szoftvereket fejlesztő holland TomTom és az amerikai – de az offshore-paradicsom Kajmán-szigeteken bejegyzett – Garmin részvényeinek árfolyama mélyrepülésbe kezdett: előbbié közel 21, utóbbié több mint 16 százalékot bukott. A lejtmenet előidézője a Google Maps Navigation bejelentése volt.


Az, hogy a Google közvetlen versenytársukká válik, önmagában is fenyegető hír a navigációs piacon érdekelt vállalatok – köztük a egy magyar cég – számára, de az internetbirodalom által bejelentett termék ráadásul könnyen alááshatja e szegmens tradicionális üzleti modelljét. A Google Maps Navigation ugyanis egyrészt ingyenes, másrészt egy olyan cloudalapú megoldás, mely mindig a legfrissebb térképadatokat és információkat tölti le a vállalat szervereiről, ezért nem kell frissítések megvásárlásával aktualizálni.
Az egyelőre béta-állapotú szoftver integrált része a mobiltelefonokhoz szánt Andorid 2.0 operációs rendszernek, melyet az amerikai Verzion szolgáltató által most piacra dobott Motorola Droid használ elsőként. Működéséhez – mivel az adatokat valós időben tölti le a Google szervereiről – folyamatos internetkapcsolatra van szükség.
Alapszolgáltatásai közé tartozik a hangfelismerésen alapuló hangvezérlés, a valós idejű közlekedési információ, valamint a műholdas és utcai nézet. A Google azt állítja, hogy a szoftver akkor is kitalálja a pontos címet, ha a felhasználó nem ismeri, csupán egy cég- vagy étteremnevet, vagy egy látványosság nevét adja meg. A Google Maps Navigation a konstans internetes kapcsolatnak köszönhetően mindig a legfrissebb adatokkal dolgozik – természetesen a vállalat ugyanúgy lehetőséget ad a felhasználóinak a hibás térképadatok bejelentésére, mint a riválisai.
A vállalat azt is elárulta, hogy dolgozik a szoftver iPhone-ra írt változatának elkészítésén is. Azt pedig, hogy milyen módon fog pénzt keresni az ingyenes alkalmazással, majd kitalálják, mondta Eric Schmidt Google-vezér a tegnapi bemutatón, hozzátéve, hogy az „ingyenes ár” nekik is és a fogyasztóknak is tetszik.

 

 
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 33 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650067