Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Letölthető a Google Föld új verziója PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dakó Krisztián   
2010. december 30. csütörtök, 06:08

A hivatalos blogon bejelentettek szerint a Google Föld új változatában már nem csak egyszerű beépülő a Street View, hanem teljességgel integrálták az előnyeit, így egyik helyről a másikra „repülve” akár madártávlatból is megközelíthetjük lakásunk ajtaját.

 

cialis http://clanofthecats.com/ here http://supersibs.org/buy/

A navigációs felület mellett mostantól megszilárdította helyét Pegman, egy „navigációs kisegítő” akinek segítségével bármikor megtekinthetjük egy utca valószerű panorámaképeit. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy ha meglátunk egy kék színnel kiemelt utcát, Pegman-t odatesszük, és már körbe is nézhetünk. Így egérrel vagy a billentyűk segítségével zökkenőmentesen haladhatunk egyik helyről a másikra a korábbi Street View rétegek váltogatása nélkül.

Újdonság a „fatelepítés”: a Google a több ezer 3D-s épület mellé már több mint 80 millió fát „ültetett el” virtuálisan Athénban, Berlinben, Chicagóban, New Yorkban és San Franciscóban. Ahhoz, hogy ezt a funkciót élvezhessük, a kezelőpanelen be kell kapcsolnunk a 3D épületeket megjelenítő réteget.

 

A Google Föld 5-ös verzióját használók egyik kedvence volt a történelmi megjelenítő, amelynek képeivel vizuálisan visszautazhatunk a múltba – az 1935-ös Varsóba, az 1945-ös www.buy-trusted-tablets.com Londonba, vagy a 2010 januári földrengés okozta pusztítás előtti Haitira. Mivel azonban nem volt mindig egyértelmű, hogy az adott helyhez tartoznak-e történelmi képek, a Google Föld ezen funkciója kevésbé volt ismert. Az új verzió a történelmi képek felfedezésében nyújt egyértelmű segítséget: amikor egy olyan hely fölött járunk, ahol ezek a képek elérhetők, a legrégebbi kép dátuma felugrik a képernyőnk alján. Elég csak rákattintunk a dátumra, és azonnal vissza is utazhatunk az időben. Itt már a helyhez rendelt összes rendelkezésre álló kép között válogathatunk.

 

A Google Föld 6 Windowsra, Macre és Linuxra is letölthető a cég honlapjáról.

 

Módosítás dátuma: 2017. május 23. kedd, 19:45
 
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 42 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650075