Cégünk ingyen vállalja már meglévő, beregisztrált domain nevének átregisztrálását szerverünkre, ha cégünk webtár szolgáltatását választja.

 

 

 

 

 

Akció
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Még idén megjelenik a Firefox 7 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dakó Krisztián   
2011. február 10. csütörtök, 10:09

A Mozilla hétfőn ismét frissítette Firefox böngészőjének fejlesztési ütemterveit. Az új tervek tükrözik a cég azon a közelmúltban kiszivárgott stratégiáját, amely szerint a Mozilla a jövőben drasztikusan fel kívánja gyorsítani a Firefox verziószámainak léptetését - annyira, hogy még idén megjelenhet nem csak a Firefox 5-ös, de a 6-os és a 7-es Buy generic viagra pills verziója is.

 

 

 

 

 

http://www.visionblog.org/cialis-online/

 

 

 

http://amkeniwakenya.org/online/

 

Ezen kívül a tervek szerint a cég a jövőben elsődleges prioritásai között kívánja kezelni többek között böngészője felgyorsítását, elsősorban a felhasználói műveletekre adott válaszidő vonatkozásában, amit 50 ms alá kíván szorítani. Ezen kívül a Mozilla fontosnak tartja olyan fejlesztések bevezetését is, amelyek a felhasználó által bevitt adatok mindig, minden körülmények között történő megőrzéséről gondoskodnak, különös tekintettel az elszállásokra és a kommunikációs problémákra.

Szintén a hangsúlyos fejlesztési területek között szerepel a Firefox portolása ill. a portok megerősítése más platformokra/on is, de a webes és a desktop élmény egyesítése is a preferált elsődleges célok között található, a közösségi funkciók és hálózatok integrált támogatása mellett.

Az persze még kérdés, hogy ezekből a grandiózus tervezett fejlesztésekből mit is sikerül ténylegesen végrehajtania a Mozilla-nak, főleg annak tükrében, hogy a Firefox soron következő, 4-es verziója már közel fél évet késik az eredeti tervekhez képest, és jelenleg sem lehet még pontosan tudni, hogy mikor is jelenhet majd meg.

 

Módosítás dátuma: 2016. február 26. péntek, 22:07
 
English German Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Online felhasználok

Oldalainkat 41 vendég böngészi

Budapest légszennyezetség

Budapest szmogtérképe

Látogatóink száma

Tartalom találatai : 1650074