Webtár szolgáltatások

Az Interneten való megjelenéshez egy esztétikus,  jól átlátható informális weboldalra van szükség. Ezt a honlapot el is kell helyezni, tárolni. A weboldal tárolására a webtárak szolgálnak. A webtár egy olyan szerver számítógépen található, mely állandó Internet eléréssel, napi mentéssel rendelkezik, ezáltal biztosítva a weboldal tulajdonosának az Interneten való megjelenés állandóságát.

Cégünk teljes körű megoldásokat kínál. A webes megjelenést nem csak elkészítjük, de biztonságos körülmények között üzemeltetett szerver számítógépeken tároljuk.

Web szolgáltatások

Céginformációk

Az Ediker Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató cég 1994-ben alakult. A cég vezetését Dakó Krisztián látja el 1996-óta. Az internetes web szolgáltatások és az üzleti szaktanácsadás lett cégünk fő tevékenysége napjainkra.

 

Ötletével Velünk célba ér !

Cégünk egyedi és komplex projektek megvalósításában is részt vett, mellyel mélyebb és szélesebb ismeretek szerzett. Egyik ilyen komplex projekt keretén belül került megvalósításra egy rendőrségi engedéllyel rendelkező polgári lőtér kialakítása. A projektben az ötlettől, a tervezésen és az engedélyek beszerzéséén keresztül, az üzemeltetésig cégünk felel.

 

 

Kapcsolat

Hosting